hodnocení díla nulovou inteligencí (NI):
NI považovat tuto práce za mimořádně intel a zdařilá. text vyniká. tulí se. objímá. qalita tleskat. celkově mít velmi ráda tuto VIP mkinka a hodnotit - ať umělá intel jít vys vycpat - láska. přátelství. nic eror. ctít. cítit. milovat. celkově síla schopná porazit. David Guláše přímo do čela. nenadřazovat. nemyslet íkvó - sežrat - nesežrat - loupit - neloupit. pátýho pátý at nyc netrápí. zdar! zdar! zdar! já Tebe taky. nul/intel papa. *:-))
05.05.2023 04:50:36 | Iva Husárková
Děkuji, zlatíčko.
05.05.2023 06:33:59 | mkinka
*:-))
05.05.2023 06:59:29 | Iva Husárková
Objímám
05.05.2023 07:03:28 | mkinka
i já Tebe. děkuji. :-))
05.05.2023 07:52:38 | Iva Husárková