Anotace: Dnes je Měsíc v úplňku a já na něj vyju, ale - raději jsem přestal a toto napsal... Ať se všem daří co nejlépe :)
Vesmír - bystřina záhad,
plná něhy, života,
máme tedy všichni mávat,
když raketa odlétá...
Stoupá skrz závoj plavý,
pak výš a ještě výš,
opouští tě člověk drahý,
tak už se s tím sakra smiř...
Smířit se - a proč?!!
Budu snad zatracen?!
Víš, do Nového života vkroč,
novou Láskou políben...
Mé oči hledí na "malé slunce",
na raketu letící,
v tom mi někdo hladí líce,
krásnou vůni mající...
"Pojď!" ozve se hlas,
a ruka má - druhou má...
Najednou se mihne čas,
"V Nebi jsem navždy Tvá!"...
Láska...
Kéž vesmír kolem nás i v nás,
z lásky staví k bezedné nádrži hráz...
Krásný večer, Ondro :)
07.05.2023 00:09:15 | Emily Říhová
Tak mi neskromně napadlo, že by si díky gravitaci ta "slečinka" mohla občas trošku popojít a na Zemi setrvat ..
06.05.2023 10:41:24 | Vivien
Napadlo Tě to správně - bylo by to krásné, milá Vivien ;)
Děkuji srdcem a přeji Ti báječný den :)
06.05.2023 10:52:31 | Ondra