Přeji si,
abys mi řekl, že mě miluješ
Přeji si,
abys mě políbil Tvými rty,
abych zčervenala až na Tvou duši
Přeji si,
abych vykoukla z Tvého okna
a zvykla si na to vidět Tě při probuzení,
jak ozáříš mé šero
Přeji si,
abys mi ukradl pohled,
aby ses na mě poočku podíval
Přeji si,
probouzet se mezi Tvými polibky,
aby Tvé rty na mých splynuly
Přeji si,
abych s Tebou noc plné vášně prožila
Přeji si,
aby ses mě dotýkal
Dám svou duši,
dám své tělo,
dám své kosti
Odevzdám Ti vše, i ty věci,
které nemám
Dám Ti své oči,
abych se znovu viděla ve Tvém pohledu
Dám Ti svůj polštář péřový, ten, který miluješ
Přeji si,
abys mě pevně objal,
abych Tvou bezpečnou náruč cítila
Přeji si,
abys byl má opora v těžkých chvílích
Přeji si,
abys byl milující táta pro své dcery
Přísahám, že miluji všechny Tvé nedostatky,
ačkoliv zkouší mou trpělivost
Miluji vše, když to prožívám s Tebou
Přeji si,
abych to, co z života zbývá,
prožila já s Tebou