Miluji Tě ,
pro to, jak se směješ
a jak mě svojí láskou hřeješ....
Miluji Tě,
pro to, že nejsi svatý,
můj život je s tím Tvým spjatý...
Miluji Tě,
pro to, jak mi voníš,
když nade mnou se skloníš...
Miluji Tě,
pro to, jak ve mě rosteš,
děkuji za to již po sté!