Zajímá mě, zda jde o lásku lesbickou, nebo na Venuši pašujete chlapa?
07.05.2023 20:52:45 | R.C.Šumbera
Je to básnička laskavá o lásce a ať každý si představí vše dle svého uvážení.
Děkuji za čtení a přeji klidný večer. Hlavní účel této básničky bylo naladit atmosféru klidu.
Proti párům opačného pohlaví nic nemám. Mám i mezi nimi kamarády a kamarádky.
07.05.2023 21:05:57 | mkinka
S kamarády a kamarádkami to mám podobně a předsudky rozhodně netrpím, důležité je, že jsou lidi na jedné vlně.K otázce mě donutila Venuše.
Také přeji večerní pohodu.
07.05.2023 21:13:25 | R.C.Šumbera
Ta je.)
07.05.2023 19:23:58 | Constantine