Anotace: *Lásce
*
Povětroň
~~~~~~
Má mysl
"povětroň".
.
Tvá
v ústrety mi letí.
.
Kmitavé dosedání
v srdci.
Jsem touhou posedlá
tys posedlý.
Tak..
jak TI sluší.
Polétej..povznášej...popožeň..
..pomačkej v milostných
.
mojí duši.
*
Tohle téma umíš - zase milé, hezké, něžné...
09.05.2023 18:53:04 | Koala
Není to téma ..alespoň to tak neberu
..je to bláznivý..psané v daný moment lásce.
Zkrátka trochu potrefený.:)).
Ale moc TI Koalo díky .
09.05.2023 21:42:43 | jenommarie