Nechcu být sám
Měla jsi zkřehlé ruce
a já tu stál.
Tvá hříva stála
i já se cítil jako král.
Přála jsi vědět,
co je to chlap
a jaké je to mít rád.
Kdysi závoj si měla,
ale pak přišlo zklamání.
Víš, všici nejsou stejní.
Obejmu Tě a budeme se laskat do svítání,
ať samota v duši není.
Ochutnej blízké citu souznění.
Neboj se mě,
minulost pusť
a přijmi slasti nadšení.
Jsi křehká jako růže
a bojíš se trnů.
Poslyš, to dobré k Tobě hrnu.
Pojď ke mě domů.
Lásko mých snů.
Mám tu orchidej
a ve snu Ti ji dám.
Alespoň v myšlenkách nebudu sám.
Šeptám nejen v sekundách.
Rád Tě mám.
Už nechcu být sám.
Přečteno 151x
Tipy 17
Poslední tipující: Iva Husárková, Frr, Kan, šerý, Stanislav32, Helen Mum, Dejvis, Marry31, Psavec, Ondra, ...
Komentáře (10)
Komentujících (6)