vůbecproninemámjméno
Anotace: Vůbec se nezkoušejte zamýšlet, jak je tato báseň původně myšlena - doufám, že si v ní každý sám najde, co bude chtít. (=
Zíráme na mraky
chladné a mrazivé
od teď se navěky
v pekle svém smažíme
hledáme cestu ven
útěk je možný
nějakou básničku
o lásce slož mi
Zíráme na mraky
tiché a nádherné
krása je všude tam
kam oko pohlédne
v ráji si hovíme
ruku mou svíráš
něco se změnilo
Na co tak zíráš?
Zíráme na sebe
tiše a lhostejně
a naše srdce
stékají po stěně
až na zem tupou
do prachu, špíny
na našich rukou
tancují stíny
A každý z nás je teď někdo jiný
Komentáře (3)
Komentujících (3)