psaníčko
Anotace: jen a jen pro něj
Dobré ráno
Miláčku
ty můj sladkej
čumáčku.
Posílám ti
balíček,
je
v něm spousta
hubíček.
A pak
ještě
balík dmoooucí
plný naší
lásky žhnoucí.
Nakonec
ti
pošlu
sebe
bez tebe čas
velmi zebe
Komentáře (3)
Komentujících (3)