Sen lásky
Usínala jsem a myslela na hvězdy
ba na srdce, co tluče v dáli.
Ach, milý.
Podala jsem Ti ruku na Mléčné Dráze
a byla jsem vyprahlá i četla z očí dlouze.
Kdysi jsi se tam díval
a já cítila, že všechny hvězdy hrají
tu píseň v jinotaji.
Miláčku k zulíbání.
Vezmu metaforu z černé díry
a prolétnu červí škvíry
i tam si Tě najdu.
Přeci patříš snu
a než se probudíš,
tak Tě něžně přivinu.
Rozehřeje píseň jantarové lásky.
Budu jako družice,
co štěstím do atmosféry vletí.
Ach pro Tebe stvořím ráje věty,
než padnu a Ty zmáčkneš tlačítko k Tobě.
Miluji Tě pořád snově
v ideálech paprscích slunce.
Tam uvnitř jsi má síla i dárce.
Kdy bude přistání?
Počkáš.
Dáme kankán pro milence.
Neprobuď mě.
Chci zůstat ve snu a v Tobě.
Přečteno 180x
Tipy 16
Poslední tipující: Iva Husárková, Stanislav32, Misha, Psavec, Vivien, Ondra, Frr
Komentáře (10)
Komentujících (6)