Jsi moje duše
A já zas tvá
Je to souhra
Vzájemná
Duše má
I duše tvá
Do ticha dýchá
Slova splétá
Hebká jako rosa
Něžně tiší
V zátiší své mysli
Duši bolavou
Duše duši
Slovy hladí
Verši hřeje
Tichem svádí
Duše s duší
V duši jsou
Spojeni
Tichou hrou
tichá dohoda duší existuje, i tu je na literu .)
10.05.2023 14:41:56 | taraodjinud
Ano, proto sem rádi chodíme ;-)
10.05.2023 15:01:35 | kozorožka
já jen pro tu jednu jedinou ,)
10.05.2023 15:51:33 | taraodjinud