Nelituji této Lásky,
i když za ní platím svým srdcem,
milovat je zázrak a já Tě milovala,
jak jsem si to nikdy nepředstavovala
Kdo mě odtrhne od Tvého těla,
od včerejší vzpomínky na Tebe
Cítím, že život se nám kratí
a že dnešní den se už nebude opakovat
Poté, co se zavřou dveře,
naše postel čeká rozestlaná,
plná bláznivé vášně z Lásky,
a mezi ,, miluji Tě" a ,,miluji Tě"
pomalu vystoupáme do nebes
a nemohu tak litovat této Lásky
Nelituji této Lásky,
i když za ní platím vysokou cenu
nevyčíslitelné hodnoty
Nikdy jsem Tě nepřestala milovat,
i když ta Láska vyprchává