Kapky lásky
Telepatie spojení,
když druhý je v zákulisí.
Obrazy imaginace,
když člověk tápá i v lásce.
Novoluní v sobě nese déšť.
Emoce jsou občas jako hnaná zvěř.
Oči zápasí, kam tělem vést
a padnou do jasu předměstí.
Jsi krásný.
Ruku, prosím.
V srdci Tě nosím.
Začneme sít
přes zorané pole.
Jednou nahoře, podruhé dole.
Drž mě.
A nepouštěj.
Jsem přání jen Tvoje.
Rty mluví a vítr k Tobě pofukuje.
Ach, lásko moje.
Přečteno 209x
Tipy 22
Poslední tipující: Equus przewalski, Kan, Dávid, Marťas9, Morgenstern II., Stanislav32, Psavec, annanymsová, kozorožka, 8Zdenek, ...
Komentáře (10)
Komentujících (6)