Ve tvém klíně
Jsi sen můj i má inspirace,
jsi oáza kde spočinu.
S tebou neplatí gravitace,
vždyť povznáším se většinou.
Když slunce zavře víčka
a svět se schová tmou.
V očích tvých je svíčka,
a příběh jen nás dvou.
Ovlažíš rosou mě svých slov,
a potěšíš mě teplem rtů.
Čas teď plyne bez osnov,
mě stačí jenom že jsi tu.
Přečteno 178x
Tipy 9
Poslední tipující: Tvbm, Kan, Fialový metal, Marťas9, Psavec, mkinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)