Anotace: ...rozchod....
Hodiny života se tříští
v minutách všech příštích
na střepiny tvého ticha
na ciferníku sudá lichá
ručičky jdou do nikam
Zrcadlo času dotiká
zmizel jsi bůhvíkam
ničeho se dotýkám
už nejsi tu nejsi tady
Ztratil jsi se do zahrady
žádných stínů
prázdných klínů
propadám se do splínu
v bezednou hlubinu