V Tvých vlasech
Zamotal jsem se v Tvých vlasech
Ani nevím je čtvrtek nebo pátek?
A velmi málo vím o Tvých slastech
Vyznání lásky mi již nejde vzít nazpátek
Toulám se i v Tvých pustinách
Mou přítomnost tam nikdo nevnímá
K Tobě mi cestu nikdo neklestí
Má maličkost nikoho nezajímá
I přesto jsi pro mě silným magnetem
Svůj život bych položil za Tvou rodnou zem
Já snil o Tobě když byl jsem ještě dítětem
To není náhoda že narodil jsem se též sem
Přečteno 197x
Tipy 15
Poslední tipující: BArBArKO, jenommarie, Tvbm, Psavec, Kan, Vivien, Frr, mkinka, Sonador
Komentáře (11)
Komentujících (5)