Vzpomínky
Počítám písmena v abecedě
a den nezní šedě.
Jen občas stírám prach z obrazu
i s ním spěchám k létu.
Dýchám
v sukni vzpomínek
s očima pomněnek.
Den klokotá bez veršů lásky.
Kdo pohladí mi vlásky?
Ty jediný.
Vrať se zpátky.
Přečti si mé řádky.
Melancholie prochází vrátky.
Třeba přijdou hezčí pátky.
Přečteno 152x
Tipy 23
Poslední tipující: MatyhoZmaty, Koala, Iva Husárková, Tvbm, Stanislav32, Marry31, Marťas9, Psavec, Květka Š., Kan, ...
Komentáře (12)
Komentujících (6)