Osmnáct
Se vším, co v hlavě se mi mihotá
I s úsměvem Dona Quijota
Při každém ranním probuzení
Já našel v Tobě zalíbení
Máš dnes sladkých osmnáct
A v očích nové světlo
Přát Ti básní je má slast
Chci aby Tvoje srdce kvetlo
Snad je to Boží zásah zvenčí
Že s každým koncem láska končí
Snad je to pravá příčina
Že s novým polibkem - nová láska začíná
Komentáře (1)
Komentujících (1)