2023
Proč mezi steny vtiskují se slova s láskou spjatá?
Proč mlčím, když ten, koho miluji, je přímo přede mou?
Proč je snažší o lásce psát a lhát?
Lžu, když vášní nechávám se strhnout - a pokud ano, proč tak činím?
Proč prvně pocítila jsem blaho a nyní jen pochyby?
Jak moc by to bylo jiné, kdybys na jeho místě stál ty?
Moc hezká!
05.07.2023 18:31:28 | Žluťák
Moc... Láskou a citem napsáno, milá Dámo z kavárny.
Měj se co možná nejlépe :)
20.05.2023 03:26:05 | Ondra