Lásce
Na okap klape kočka.
Právě se dočká.
Padá vůně lékořice
i lásky lžíce.
Velký vůz.
Perseus.
Pusy, ruce tvoří kruh.
A kde je Sírius?
Ňadra jsou křehká.
Obloho, prosím, mluv.
Světlem jsou žena i krásný muž.
Stehna se kroutí ve směru múz.
Jak přitažlivá blues.
Líbej, miláčku, už.
Přečteno 169x
Tipy 17
Poslední tipující: Tvbm, Marťas9, kozorožka, Psavec, Frr, šerý, Stanislav32, Helen Mum, Ondra, ...
Komentáře (8)
Komentujících (4)