Miláčku
Anotace: Malování tahů 2022
Vzpomínám,
jak mé pomněnky
dopadly do Tvých duhovek.
Ráj něžných vzpomínek.
Usínali jsme a drželi se za ruce.
Svět byl přímé slunce.
Jako sladká limonáda
kochal jsi se aktem lásky.
Já kropila veršem v novoluní
a Tvůj úsměv probudil mé vjemy.
Psalo se tisíc básní
v rytmu díků Bohu,
že jsme konečně spolu.
Prohlížím své oči
a chybí mi ta rána,
kdy probouzím se vedle Tebe.
Tělo mé ještě tepe.
Papír proudem sype
ty nánosy výkřiku štěstí,
co nekoupí se na náměstí.
Mám tu také hnízdo ptáků
a s nimi by se mi chtělo letět,
ale i kdybych proletěla zeměkouli,
nevrátím čas.
Zbývá jen do nebe hledět.
Čau lásko, ty jediná,
co rýmy jsi mi dávala
a krásně jsem se cítila.
Teď jsem zas báseň pročtená.
Svět září jinak
a já v řádcích odhalená.
Líbám sny,
co se táhnou historií.
Poupata mi z duše strojí.
Miluji Tě,
i když nebudeme svoji.
Zákon lásky slzy tají.
22.06.2022
Přečteno 236x
Tipy 16
Poslední tipující: Koala, Stanislav32, Vivien, Psavec, kozorožka, Frr, Kan, Ondra
Komentáře (8)
Komentujících (5)