Kdo jsi?
Četl jsem Tvou báseň
a chvěl se touhou.
Kdo jsi?
Nevím jakou?
Každá setina má jinou.
A vesmír vyprávěl.
Bylo zas ticho
a mezi řádky
psal se text.
Mňoukal a mládl
o patnáct let.
Kde to bereš
ten svůj lexikon?
Smích bujarý
a blízký tón.
U Tebe, má lásko,
ty jsi ten proud,
magie bez čar.
Ach, zpívej se mnou dál.
Platón našel cosi víc,
učení o člověku bez hranic.
Atlantidu v ženě hledá muž
a kráska je jednou z múz.
Navěky spolu dva skrz i už.
Budiž jim přáno
ve jménu , co je nevysloveno.
Ach, Athény.
Pst.
Víla dává prst.
Přečteno 184x
Tipy 22
Poslední tipující: Iva Husárková, Morgenstern II., CULIKATÁ, annanymsová, kozorožka, Tritvaetna, Frr, Stanislav32, šerý, Kan, ...
Komentáře (8)
Komentujících (5)