Jsem zde
Tady mě najdeš
Tady tě čekám
Rostu zde pro tebe
Čekám na tvé znamení
Kdy začneš mi v duši svítat
Však už se rozednívá
Cítím tě, jak přicházíš
Jsi světlem tušeným
V nejhlubší tmě
Něžná světlá linka na obzoru
Ticho, než ptáci se rozezpívají
Dotyk světla a tmy
Na hranici věčnosti
Setkání utkané nití osudu
Amen
Další z čekanek na pozadí ptačího trylku.. ještě chvilku a bude svítat :)
24.05.2023 23:30:43 | Protivník
dobrý, leč si dovolím poznámku, když začínáš takto, asi bych i pokračoval a dal:
Jsem zde
Tady najdeš mě
Tady čekám tě
Rostu zde
pro tebe
Nemo .)
24.05.2023 16:04:07 | Constantine