Obraz
Anotace: Raketa letí 2021
Visí obraz na stěně.
Malíř věnoval ho ženě.
Ona s obrazem mluvila
a v jádru o lásce snila.
Zářila z něj síla.
Ta něha se zhmotnila
a svět byl čirý.
Tu ona líbala tu chvíli
a sen šel v dáli.
Ještě pořád ta dívka miluje obrázky.
Drží je jako patenty lásky.
Den je vlažný a oranžový
pro květ provoněný.
Souhra barev tvoří
bránu fantazie.
Vezme si kráska barvy
a též si něco namaluje
pro tělo, co se směje.
Tajně dál miluje.
Přečteno 106x
Tipy 14
Poslední tipující: Fialový metal, Stanislav32, Ondra, Psavec, 8Zdenek, Kan, kozorožka
Komentáře (2)
Komentujících (2)