Milá
Z tvých úst udělám vlaštovku
a s tou vzlétnu k nektaru exotik
aby se nasytila láskovice
jaká chceš-li
zhedvábí náš len obrazu
Monetových leknínů bílých vplutí.
Nepřipadá ti to úžasné
že jsme v polštářích zabořeni
a polibkujem vzbouření
jak ozářivost po vítru
spalujíc lad šíje
horečka noci
již stoupá
a já tě žádám o ručku
jež mi vytiskla srdcolam majáku.
Nesměj se té hvězdy přítmé
parádnice přála spjatě vjemi s hůr
závistivě ke snům
a v neutuchajícím mlčení.
Hm
síla něhy světí
bezmocí moc
mohlo by se milovat
Milá...
Přečteno 174x
Tipy 22
Poslední tipující: Vivien, Aramgad, enigman, Fialový metal, vůně mraků, Stanislav32, šerý, Psavec, Frr, mkinka, ...
Komentáře (13)
Komentujících (8)