Kdykoliv máš pocit, že nic nezvládáš,
jen se drž mé Lásky,
pomůžu Ti být silný,
ale bojíš se prohry
Na Tvé srdce nedosáhnu,
dokud mi neukážeš pravost své Lásky
Jsem ta,
která Ti cestu k Lásce ukáže
Vše, co Ti dříve chybělo,
Ti teď nabízím, prosím, neodmítej mou pomoc
Drž se mé Lásky a nepouštěj ji,
jelikož jsem tou, která Ti dá víc
Kdykoliv potřebuješ Lásku,
je v mém srdci ukrytá
Kdykoliv se mi svěřit se vším můžeš,
vše dusit v sobě není dobré
Do Tvých hnědých očí se podívám,
je v nich spousta Lásky
Kdykoliv, když mi není dobře,
nacházím útěchu ve Tvé pevné náruči
Pokaždé mě pevně objimáš,
do Tvé náruče se schoulím jako kotě,
svými něžnými slůvky mě utěšuješ
Jen se pevně mé Lásky drž,
nepouštěj ji,
protože Ti mohu dát
mnohem víc než kdykoliv předtím