Napiš o mně báseň
prý na to máš vlohy
o tom jaká já jsem
ať to není strohý
dej do toho vášeň
jak mám dlouhý nohy
a o tom jakou mám hezkou duši
že nejsem jenom ta další v řadě
jak krásný úsměv mi kdosi ušil
zářím jak slunce na vinohradě
jak máš v břiše motýly
jak líbat mě chceš na šíji
jak nedám ti svou košili
jak ze mě jednou zešílíš
že nikdy nebudu v tvém objetí
svět je složitý kopce jsou výše
a že i když uběhnou staletí
mne celou v tvé básni nepopíšeš