Lásce
Anotace: Raketa letí 2021
Dívám se na fotky
a vidím Tvůj úsměv.
Zlatou černou hlavu
a myslím na dálavu.
Květy lechtají v přirození.
Ach, ten dávný slastný smích.
Nezapomínám.
Ty dobře víš.
Snad jednou po cestě
nebudou růže vadnout.
Svět má duši příkrou
a rozum zdrženlivou.
Kéž dávní milenci
náhodně se sejdou.
Posílám úsměv
a báseň skromnou.
02.03.2021
Přečteno 148x
Tipy 20
Poslední tipující: Misha, Fialový metal, Marťas9, Stanislav32, Kan, šerý, Dejvis, Ondra, Psavec, Krahujec, ...
Komentáře (8)
Komentujících (5)