Ty
Pokaždý
Je těžký se Ti dívat do vočí
Se mi hlava děsně zatočí
Pokaždý
Usmíváš se na lidi kolem
Jedno jestli trpaslík nebo golem
Pokaždý
Vlasy Ti na ramena padaj
Ty křivky mi tepovku zvedaj
Pokaždý
Tvoje vůně mámí smysly
Jeden pak myslí na nesmysly
Navždy
Ukázalas mi kde je moje místo
Ne není to u Tebe nikde blízko
Přečteno 179x
Tipy 3
Poslední tipující: Emily Říhová, kozorožka
Komentáře (1)
Komentujících (1)