Múza
Anotace: Nebo, láska, záchvevy
Ako by z nebe
zrazu sa objaví.
Hviezdy si podvečer chystajú bál.
V hodvábnom rubáši
jej nežnosť zažiarí.
Každučkým krokom blíži sa jar.
Na jednom poltóne
ustojí záchvevy
radosť i pohybu krás.
Čo by len tušila
do mojich ponurých
dní vloží lásku zas. (Janko Choma)
Přečteno 162x
Tipy 2
Poslední tipující: Psavec
Komentáře (0)