Taky jsem zde zabloudila, když mě dušička zlobila. Tady najdeš spoustu léku, které ukážou ti správnou cestu. Měj se pěkně.
02.06.2023 22:37:35 | Marťas9
Zpověď je očistná. Liter je naše zpovědnice :-). Za mě: v nouzi, jedině v nouzi poznáš přítele, a snad i skutečnou lásku :-)
01.06.2023 14:03:29 | kozorožka