Lásce
Láska se rozpíná.
Rozsvítí lampu.
Zná krásu,
půvab i něhu.
Zpíváme spolu
ve vášnivém voru
i v přístavu taktu.
Dech se mění v jeden.
Smím znát harmonii
a je mi kus Tvého těla hoden?
To je krásný sen.
Jsi hvězda.
Nejvzácnější píseň.
Cit je stále přítomen
a hladí bez metafor
každý pór.
Okamžik, strofa
i známý vzor.
Znáš mé pihy.
Tak na chvilku
se mnou pojď.
Platón je živý
a v očích dělá divy.
Obrázek mezi světy.
Polibek z dálky letmý.
Básní vše začíná
i se končí.
Dobrou noc.
Už vycházíš na nebe.
A opět šilhám na noční oblohu.
Příběh, který si koupit nemohu.
Přečteno 165x
Tipy 18
Poslední tipující: Fialový metal, jort1, Koala, Psavec, Stanislav32, Dejvis, danielsoft, Marťas9, šerý, Ondra, ...
Komentáře (14)
Komentujících (8)