Srdce MUŽE...
Letmým dotekem
své něžné ženské duše
zavadila jsem,
v jisté předtuše,
o klíček k Tvému nádhernému srdci.
To otevřelo své vysoké brány
a jako větve moruše
rozkvetlé do noci
nabídlo láskyplnou náruč
a neotřesitelné bezpečí
hřejivou hojnost plamene
a nekonečný klid objetí Tvých mocných paží.
Když něha ženské duše
srdcem otevře bránu
mužova srdce,
a pohladí jej zevnitř,
to rozevře svá křídla
a jako pták rozletí se do oblak.
Skrze ryzí lásku ženy
najde smysl svého bytí
a zvelebená půda
začne plodit sladké plody a rozmanité kvítí...
Taková duše MUŽE hodně zMŮŽE
něha ženy je jeho růže
a doteky svých velkých dlaní
cítí hřejivou lásku z její kůže...
...to už nikdy nic nepřemůže.
Ve tváři úsměv, v srdci žár,
to je ten nejkrásnější dar...
DĚKUJI...
Přečteno 185x
Tipy 13
Poslední tipující: mkinka, Fialový metal, piťura, Psavec, jenommarie, Frr, kozorožka
Komentáře (6)
Komentujících (4)