Růže
Anotace: Květinková letní od J.U.
Já viděl v stráni růži rozkvétat,
já utrhnout ji chtěl,
ostrý trn bodl mě do ruky,
ránu zasypal mi pel.
Kapička krve nachové,
rudé jak růže sama:
"Rozkvétej dále růžičko!
Neboj! Neutrhnu Tě malá!"
Komentáře (1)
Komentujících (1)