Chtěla bych..
Anotace: Splň mi lásko mé představy, jak Tě mít, nejde mi do hlavy. Kamarád a možná trochu víc, pomoz mi má lásko, jak to říct.
Chtěla bych,
aby se mě dotkly Tvé silné paže,
neříkat nic a
cítit se pak blaze.
Chtěla bych,
líbat Tvé rty veselé,
přemluvit k neřestem,
srdce Tvé nesmělé.
Chtěla bych,
dotknout se Tvých vlasů,
být s Tebou
a mít spoustu času.
Chtěla bych,
lásko má Ti šeptat,
držet Tě
a třeba trochu lechtat.
Chtěla bych,
spočinout Ti v náruči,
stokrát říct ne
a jednou si poručit.
Chtěla bych,
dřív než touha zmizí,
milovat Tvé srdce,
dosud cizí.
Komentáře (3)
Komentujících (3)