V prstokladu prsty kladu, potají
Tam kde se klást nemají
Kladu je tam jenom v duchu
Takže je to vlastně v suchu
V mé duši se dějí věci, potají
Druzí ji vlastně vůbec neznají
Má duše je panter v kleci
To nemůžu říkat přeci
I tebe mám ve své duši
Moc ti to tam lásko sluší
Můj panter píseň lásky přede
Krásně, jak to nejlíp svede
Má duše se s tvojí vídá
Potají, jen potají
A kdyby se někdo díval
Dělají, že se skoro neznají
Nikdo jiný neví, kdo jsem já
Kým je vlastně duše má
Možná jednou snad
Odtajním ji přeci
Pak to bude pěkná sranda
Budou se dít věci
To je pěkné. Ať se daří.
08.06.2023 00:03:19 | Václav
Moc krásné, milá Kozorožko :)
A také se velmi těším ;)
Měj se kouzelně :)
07.06.2023 10:09:04 | Ondra
kdo se dívá duší
ten alespoň tuší ;)
07.06.2023 09:17:29 | stormeater