Láska je jako souhvězdí a noc,
než se nadějete,
už milujete moc.
Riskovat to znovu,
cítit touhu, vášeň,
být zas láskou omámen.
Je to dobré pro mě,
zas a znova to celé?
Či zatvrzele uzavřít se,
necítit nic, možná tušíte?
Láska je vzácný dar, lásku nelze uchopit, ale lze ji posílat dál, ráda jsem četla, moc hezké počtení:-)
11.06.2023 22:11:54 | Misha
Dekuju za komentář
12.06.2023 10:21:36 | Lenaart
Láska je, co se nedá popsat. Když Ti nevyjde, zvedni se a slunce Ti pomůže dál. Objímám.
10.06.2023 13:23:04 | mkinka
Dekuju.
10.06.2023 21:49:10 | Lenaart
Víme...
09.06.2023 16:05:39 | Jan Kacíř
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?