Toužím se každý den probouzet vedle Tebe,
a moci pozorovat Tvé rty
Už nikdy se neopustíme,
nerozdělíme, už se to nestane
Ty jsi můj domov,
ty jsi má pravda,
jsi moje priorita
Tvoje Láska je síla,
která mi dává světlo,
je moje modrá obloha
Myslím, že budeš vždy mým průvodcem na cestě
a v chladném zimním období vyzařuješ teplo,
které roztává ledy
Máš tolik Lásky mezi polibky,
které jsi mi dal,
že ani nespočítám všechny hvězdy,
které mohou být na nebi
Procestovala jsem svět a zjistila jsem,
že Tvýma rukama se chci zakrýt
Každý den s Tebou žít,
za Tebe bych bojovala až do smrti
S Tebou chci být až do konce svého života
Šťastný to chlap, závidím! Hlavně si to sním užívej, my ostatní budeme doufat, že něco podobného potkáme. Drž se, hodně štěstí Ťi přeji
10.06.2023 00:10:15 | Satna