Anotace: ***
Má tajemství už znáš
s deštěm všeptaná do vlasů
Ty sám mi svá zpět dáš
silou prabájných Pegasů.
Nechci se znovu ptát
proč v střemhlavý dát se let
jednou či nastokrát
strach z výšky nevidět ...
když to tak vidíš :) je potřeba otevřít oči a letět! Střemhlav :D některé chvíle se už neopakují
13.06.2023 13:53:16 | lawenderr
Odstředím se obléknu tě déštěm.
V duetu vodních mlýnku zašššumět si, zaklapat. I střechy katedrál či chrámů, mokrými boskami poťapat.
Rád jsem za poza rohu zadíval*
11.06.2023 13:56:49 | šerý
Když spolu do letu se dáte
odchází všechen strach
srdce i duše podlehne lásce
a lásky se nesmí vzdát.
Krásný nedělní den Gábinko, moc pěkná báseň. ;)
11.06.2023 08:06:43 | jenommarie