Lásce
Dívám se do mraků
a počítám řasy,
co jsem si uchovala v paměti.
Chybí Tvé Ty.
Soustředím se na vítr,
zda dopis donese,
ale vím, že už bude pozdě,
ale přece.
Ruce si máčím v řece.
Počítám kapky rosy
a vím, že Tvá víla nejsem.
Hraji si ob den,
že jako tančím mezi snem.
Vzpomínky hřejí půvabem.
Milovala jsem srdcem,
tělem i slovem.
Ty nejdražší, sbohem.
Štěstí ať jde Tvým domem.
Přečteno 160x
Tipy 19
Poslední tipující: Stanislav32, Fialový metal, Kan, kozorožka, Marťas9, jort1, Psavec, Dejvis, šerý, Frr, ...
Komentáře (6)
Komentujících (4)