Lásce
Slunce svítilo
a bylo to asi před rokem.
Studoval jsi mě
a já Tě špehovala krokem.
Myslela jsem,
že výstřih se zrodil
jenom pro Tebe.
Ach, nebe.
Pohádky psaly řádky
a svět byl zamilovaný.
Sny našly realitu
i pusa jásot okamžiku.
Obrátím list
a líbám básně
i v nich je mi krásně.
Najdu Tě tam.
Nevěříš mě?
Srdce žije a aplaus
s bušícím citem
prokresluje.
Milovali se.
Řádek recituje.
Den vstoupil do naděje.
Přečteno 174x
Tipy 19
Poslední tipující: Fialový metal, Stanislav32, jort1, Dejvis, Psavec, Misha, Marťas9, Ondra, Kan, Frr, ...
Komentáře (6)
Komentujících (4)