Tak dnešní den končí nám
A já do postýlky uléhám
Čekám na ten dnešní sen
Tak přijď a lehni si sem
Bez myšlenky na tebe
To bude zase smutný den
Nebudu si nalhávat
Chci jít pryč a zamávám
Po cestě jen přemýšlím
Jak dnes tě políbím
Nejdřív jen tak lehce
zabořím se do tvé náruče těžce
Jsem jako pytel kamení
Těžká,to přeci nevadí
Říkáš ,že miluješ mě takovou
Krásnou,milou,makovou
Ta je milá a oslovila mou romantickou duši i srdce. Líbí se mi něžné oslovení maková asi proto že i miluji makové pirožky :)
16.06.2023 17:52:17 | pipidlouhapuncocha
vlčátko, zkus se podívat na ten začátek a ubrat slova den, je ho tam zbytečně moc... a ještě, končí dnešní, tak možná čekáš na další?
14.06.2023 20:58:48 | Sonador