My na dotyk jsme vzdáleni
Dva kroky od propasti
A kdo neumí číst ze starých knih
Nazve tu propast slastí
My na dotyk jsme vzdáleni
A ďábel se tiše směje
A ten, kdo ďábla nepoznal
Neví, že něco se děje
My vzdáleni jsme na dotyk
V tichém rozechvění
A zdá se, že není cesty vpřed
A cesty zpět také není
My vzdáleni jsme na dotyk
Ač bolí to, je to tak krásné
A zdá se, že právě tak to má být
Až nad tím člověk žasne
My vzdáleni jsme na dotyk
Zastaveni v manévru přiblížení
Naději však v duši živíme
Že konec všem dnům není
My vzdáleni jsme na dotyk
A bůh si s námi hraje
Však možná cosi v hloubi nás
Pro lásku naši zraje
My vzdáleni jsme na dotyk
A svět je mezi námi
Ač naše duše spolu jsou
V tom světě jsme stále sami