Moc hezký. Ty dáváš často takovou perlu na konec, jako tady: "Život má půvab, když žijí věty." :)
15.06.2023 18:17:50 | Koala
Nádherné okřídlené štěstí-páč LÁSKA, Jituško :)
Měj se kouzelně ;)
15.06.2023 13:57:10 | Ondra
Děkuji, Ondro. Báseň vznikla z reálného příletu holoubka s travičkou v zobáčku. Pak za ním přilétla holubička.
Krásný pohled se dívat na střechu a vidět reálný dojemný a láskyplný příběh, co dává dech do běžného dne.
Dále je v básni ztvárněný kladný vztah k výtvarnému umění.
Už jako dítě jsem nosila za sebou barvičky , i když jsem neuměla psát ještě, vzhledem k nízkému věku, strejda Jára k obrázkům psal mé povídání a já pak byla spokojenější, když obrázek měl i text.
15.06.2023 14:17:38 | mkinka
Je to krásné :) Shodou okolností mi tady dnes po venkovním parapetu také prošel jeden holoubek :) Byl vylekaný trošku, protože se tady stala dopravní nehoda, kterou jsem z okna ještě k tomu viděl a holoubek byl na stromě, tak přelétl na parapet :)
Hmmm - to je hodně zajímavé - doufám, že ještě máš nějaké své výtvory z té doby, Jituško ;)
15.06.2023 15:18:49 | Ondra
Mrzí mě, že jsi z okna viděl nehodu a vidím, že jsi se stal ochránce holoubka v tíživé situaci.
Obrázky kvůli stěhování již jsou k nenalezení, ale maluji pro radost nové.
Je to terapie mé pastelové duše.Potřebuji něco stále tvořit.
15.06.2023 19:35:04 | mkinka