Neznám Vaše oči
v odrazu bílých skal
slzy se v nich smočí
vždy když přijde žal.
Neznám Vaše ústa
sladší než-li med
ani intimní místa
ani niterní svět.
Neznám Vaše srdce
ani barvu vlasů
usměv Vaší líce
i celou Vaši krásu.
Neznám toho dost
jen řádky plné něhy
chci postavit most
co spojí naše břehy.
Pak ovšem nejsi Ďábel sám. Protože ten ví o každém všechno. :-D
18.06.2023 10:28:00 | Venturoso