Cítit se zas žlutě
Pole plný slunečnic
A v hlavě? V hlavě jenom zmatek
Neboj se však zhola nic
Jsem od přírody stratég
Okvětní lístky spočítám
Zeptám se, zda to ještě bolí
Zbytky smutku polykám
Už necítím, zda po mém boku stojí
Již lístkům nepokládám otázku
Raděj nechám všechny květy zhojit
Vzpomínky uložím do jednoho obrázku
Nemíním dále tuhle bolest kojit
Přečteno 194x
Tipy 11
Poslední tipující: Fialový metal, šerý, Marten, Frr, Psavec, mkinka
Komentáře (3)
Komentujících (3)