Nezažila som všetko
Anotace: ...na toto som si musela počkať dlho
Keď takmer uveríš, že zažila si všetko,
minula úsmevy, odsmútila svoje žiale,
on zobudí ťa jemným dotykom,
s pozvaním vykročiť v nové diale.
Precitáš, začínaš vidieť celkom jasne,
ako blízko si dokážu srdcia byť,
že nevedela si vlastne vôbec nič,
o spoločnom rytme, ktorým môžu biť.
On prepisuje staré zákony,
ty listuješ v nových pravidlách,
s očami rozšírenými tichým úžasom,
učíš sa veriť, necítiť strach.
Tiene minulosti nežne odháňa,
tak v seba samu konečne zmenená,
s dlaňou v jeho dlani zisťuješ,
čo vlastne láska znamená...
Přečteno 169x
Tipy 19
Poslední tipující: La Suneteto, básněnka, Akrij8, mkinka, Petr Z, jort1, Marten, Fialový metal, Frr, šerý, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)