Za ten čas, co se známe,
jsme se dostali,
do něčeho jako přátelství
Tisíc tajemství, tisíc věcí sdílíme,
je čas říct Ti pravdu
Nikdy jsem Tě nepřestala milovat,
i když jsi chtěl od nás odejít,
nakonec vše dobře dopadlo
a ty jsi s námi zůstal
Chci se Tě zeptat,
co budeš dělat po zbytek svého života?
Co budeš od teď navždy dělat?
Chci vědět,
jestli se zázrak muže stát,
že tento sen bude začátkem věčné lásky?
Chtěla bych, abys mě doprovázel,
kamkoli si budu přát
Chtěla bych Tě vídat každý večer,
protože mi chybíš
Nemohu se přetvařovat,
mé srdce to už víc neunese,
protože stále bije pro Tebe