21.6.2023
Tak pozdě, že je vlastně brzy
V tanci divokém, se smíchem spojeném
přeji si vlnit se a k tvému tělu tiskout
Tvůj pohled na kůži cítím, laská se mě jako dotek
Z pouhé myšlenky blahem šílím
Ale uvnitř trpím - víš vůbec, co k tobě už tak dlouho cítím?