Chtěl bych, ale nemám odvahu
prostoupit život tvůj
vstoupit do tvého příběhu
zastav se, otoč se, stůj!
Jsou dny smutné v beztvarosti
zápraží prázdné bez ducha
chceme jen podlehnout jinakosti
než nás život rozkuchá.
V dálavách světa mé srdce dlí
najdeš ho pokud budeš chtít
spolu bychom životem šli
dokud se dá ještě žít.